fbpx

O nama

Kompanija T Group Co. je porodična kompanija osnovana 2006. godine u Beogradu, sa vizijom da postane jedan od vodećih distributera poznatih svetskih brendova klasičnih i modnih satova, nakita i aksesoara u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori.

Sa ponosom predstavljamo širok asortiman prestižnih brendova koji su sinonim za vrhunski kvalitet i stil. Naša paleta brendova uključuje Ice-watch, Cluse, Breil, Rebecca, 2jewels, Maserati, TW Steel, Cover, Swiss Military by Chrono, Doxa, Philip watch, Morellato kožne narukvice i Viceroy.

Skoro dve decenije, pažljivo pratimo svetske trendove i inovacije u modi i tehnologiji izrade satova i nakita. Naš cilj je da našim kupcima pružimo najnovije modele i kolekcije koje su kreirane sa strašću i pažnjom od strane renomiranih svetskih brendova. Kroz naših 5 specijalizovanih prodavnica u Beogradu, Kragujevcu, Zrenjaninu i Nišu, kao i putem naše bogate distributivne mreže partnera u preko 70 nezavisnih prodavnica i specijalizovanih lanaca, dostupni smo širom regiona.

Naša posvećenost kupcima se ogleda u izgradnji dugoročnih i personalizovanih odnosa zasnovanih na poverenju. Vi, naši kupci, ste merilo našeg uspeha, i zato je naša misija da budemo omiljena i referentna firma za odabir i kupovinu modnog aksesoara. Pružamo vam najbolje uslove za poslovanje i garantujemo da će vaše iskustvo kupovine kod nas biti izvanredno.

Posetite naš online shop kako biste pronašli više informacija o svim brendovima i modelima koje imamo u ponudi. Naša stranica će vam pružiti detaljan uvid u svaki proizvod, sa slikama, tehničkim specifikacijama i dodatnim informacijama koje će vam pomoći u odabiru savršenog aksesoara za sebe ili kao poseban poklon za nekoga koga volite.

Hvala vam što ste deo naše priče. T Group Co. je tu da vam pruži vrhunski kvalitet, stil i profesionalnost u svakoj kupovini!

17 GODINA SA VAMA